Solārais LED prožektors- Novērošanas kameras butaforija ar kustības un krēslas sensoru. 300lm ,IP65

Original price was: €26.99.Current price is: €17.99.

Cena bez PVN: 14.87

SKU: LD-GUARDOS-300-64
Prece ir noliktavā (Piegāde līdz 10 darba dienām)

Solārais LED prožektors- Novērošanas kameras butaforija ar kustības un krēslas sensoru.

Galvenās funkcijas:

  • GUARDOS prožektora dizains atgādina videonovērošanas kameru, ar papildu antenu imitācijām, kas liecina par bezvadu sakaru iespēju. Šis gudrais risinājums ir paredzēts, lai atturētu potenciālos iebrucējus no mēģinājumiem iekļūt privātīpašumā. GUARDOS nevar ierakstīt attēlu vai skaņu.
  • Prožektors ir aprīkots ar kustības sensoru, kura darbības rādiuss ir līdz 5 metriem. GUARDOS automātiski aktivizējas tikai tad, kad nosaka kustību, nodrošinot apgaismojumu tikai tad, kad tas ir nepieciešams. Tas efektīvi pārsteidz nelūgtus viesus.
  • Pateicoties sarkanajai gaismas diodei, kas iedegas, kad gaisma ir izslēgta, GUARDOS imitē aktīvu ierakstīšanas sistēmu, kas ir papildu atbaidīšanas līdzeklis.
  • Integrētais litija jonu akumulators ar jaudu 1200 mAh, ko atbalsta saules panelis, garantē līdz pat 6-8 stundām nepārtrauktu darbību ar pilnu uzlādi, kas nozīmē, ka GUARDOS vienmēr ir gatavs darbībai.
  • Pateicoties tā bezvadu dizainam un saules enerģijai, GUARDOS var viegli uzstādīt jebkur, neizmantojot kabeļus vai papildu instalāciju. Lieliski piemērots uzstādīšanai uz ēku sienām, žogiem vai citās stratēģiskās vietās.